Алена посече Николета Лозанова: Не трябва да излива депресията си на Николай


Алена посече Николета Лозанова: Не трябва да излива депресията си на Николай
Снимка: Instagram

Една от най-известните астроложки в България - Алена, чието истинско име е Светлана Тилкова, направи прогноза за отношенията между Николета Лозанова и Ники Михайлов. Двойката, която от дълги години е заедно, е в трепетно очакване на първата си обща рожба.

Алена е категорична, че плеймейтката не трябва да излива депресията си върху футболния вратар, а той не бива да избухва при най-малкия повод.

Вижте още: Ариана Гранде зардва феновете, подготвя албум

"Ако двамата с Николета са заедно и дори чакат дете, трябва да са наясно, че от една страна, тази връзка разпалва любов и страст, която силно ще ги обедини, но до време. Николета не трябва да излива депресията си на Николай, а той не бива да избухва при най-малкия повод и кризите в делника им ще са по малко. В личните отношения са възможни проблеми. Той никак не приема странстващата същност на Николета и жаждата й за приключения и предпочита да си стои зад сигурните стени на собственият дом. Така и няма да стигнат до компромис, особено в брака, а и при двамата съжителство на семейни начала не е позволено", сподели Алена пред "България Днес".

"Николета Лозанова е родена в ден, който е причината да не цени чувствата на околните и подадената за помощ ръка, но умело да се възползва от хората. Съдбовният й път изисква да се подчини на съдбата, да е умерена и тактична. В момента е в лична година на съдбовно подчинение, съвпадаща с нейния съдбовен път, и ще остане под нейното влияние до края на ноември 2024 година. В такава година всичко, с което съдбата я дари или й отнеме, е за нейно добро, дори и да не разбира защо се случва. Периодът й на глобална промяна между 34-43 години позволява да живее зад граница, без да е задължително изискване", каза още Алена пред ежедневника.

Астроложката описа Ники Михайлов като инатлив, борбен, целеустремен човек, с изявена импулсивност и прибързаност в думи и дела, качества, които често му пречат в живота въпреки съдбовния му път, носител на стабилност и хармония и умереност.

Вижте още: Андреа скочи срещу инжекциите за отслабване (СНИМКА)

"В момента е в период на емоции и му е повече от трудно да ги потиска с разум. Преценката му за каквото и да било е смесица между силни чувства и логична мисъл, но с превес на емоциите. Рискува да хлътне в неочаквана проблемна връзка, колкото и нереално да звучи това в настоящия момент. Личната му година е на глобална промяна и от нея зависят следващите девет години от неговия живот. Дали промяната ще е положителна или отрицателна, зависи единствено от неговите действия", посочи още Алена. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама