Алфредо Торес с първи думи след смъртта на сина му (СНИМКИ + ВИДЕО)


Алфредо Торес с първи думи след смъртта на сина му (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Facebok Алфредо Торес

Както вече съобщихме, синът на Алфредо Торес - Шон, внезапно почина на едва 20 години. Съкрушеният 55-годишен кубински танцьор и хореограф написа във Facebook: "Почивай в мир, сине мой, ще се видим в рая".

Алфредо сподели снимки и видеа със сина си, който беше обещаващ млад боксьор. Постовете му предизвикаха вълна от съпричастност. 

"Каква голяма тъга, брат ми! Без думи съм, говорейки с теб тази сутрин, много ме натъжи, защото най-голямото нещо в този живот са децата ни и загубата на дете е нещо, което не може да се опише. Прегръщам те силно, моите най-дълбоки съболезнования", гласи един от коментарите.

Mладежът наследява любовта към спорта от своя дядо по бащина линия Пабло Торес Валдес - бивш треньор на националния отбор на Куба.

Сподели с твоите приятели

Покойният Шон Торес е двукратен републикански шампион. Той е роден в България и тук прави първите си стъпки в бокса, като ЦСКА е родният му клуб. През миналата година Торес бе част от лагера на мъжкия национален отбор и взе участие в категория до 67 кг на най-стария боксов турнир в Европа - Купа "Странджа". Преди три години той представи България като юноша на европейското първенство в Будва (Черна гора).

За момента не се знае причината за смъртта му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама