Алисия: С Ники се разделихме


Алисия: С Ники се разделихме

След като в медийното пространство се заговори, че вратарят Ники Михайлов изневерява на половинката си Алисия, певицата потвърди, че двамата вече не са двойка.

"С Николай сме разделени от месец, така че може да бъде, с която си поиска. Това е първият ми и последен коментар по темата", заяви Алисия пред сп. Блясък.

В момента поп фолк изпълнителката се е съсредоточила изцяло върху работата си.

Ники Михайлов също проговори по темата.

"Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета "Приказки от 1001 нощ", в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща.  Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. 

Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години! Това е първият ми и последен коментар по темата. Хубава седмица на всички!", написа вратарят във Facebook.

Алисия и Николай имат няколко раздели зад гърба си, така че не знае дали скоро няма да се сдобрят.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама