Алисия: С Валери се чуваме всеки ден


Алисия: С Валери се чуваме всеки ден

Певицата Алисия признава в ексклузивно интервю за списание LOVE style, че с бащата на сина си Валери Божинов вече се чуват всеки ден.

"Уточнихме недоразуменията и вече разговаряме като приятели, както трябва да бъде, тъй като имаме дете, което ще ни свързва цял живот”, разкрива изпълнителката.

Тя е в прекрасни отношения и с бившия си приятел – Ники Михайлов. "С него имаме специална връзка, защото преди всичко останало сме много добри приятели”, доверява Алисия. Споделя, че с вратаря дори мислили за брак и дете по време на дългогодишната си връзка.

Отрича да има нов мъж до себе си. Медиите й приписаха връзка с футболиста Мартин Камбуров, за който тя твърди, че „няма как да са ме виждали с него, защото дори не го познавам”.

Алисия разкрива, че е предприела мерки срещу предаването "Папараци”, водено от Николета Лозанова, заради излъчените кадри със сина си Валери.

Певицата не подминава и скандала с колежката си Джина Стоева, която я обвини в кражба заради дуета й с Тони Стораро "Не давам да си чужда”. "Научих за него, след като вече бяхме записали нашата песен с Тони. Нямам претенции към Джина. Но не смятам за нормално да се разсърдя на колежка, защото тя е реализирала идея, която аз съм имала, а ще упрекна себе си, че не съм успяла да бъда първа. Моите колежки оправдават с мен своето изгубено време и неразбирателство с фирмата”, заявява звездата. А относно обвиненията, че от години е толерирана за сметка на своите колежки в "Ара мюзик”, тя е категорична: "Няма как да наложиш един изпълнител, ако публиката не го харесва. Тя не може да бъде манипулирана!”

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама