Аманда Сейфрид: Аз съм несъкрушима


Аманда Сейфрид: Аз съм несъкрушима
Снимка: Getty Images

Аманда Сейфрид засне фотосесия за списание Porter и даде интервю за изданието, в което откровено говори за еротичните снимки в началото на кариерата си. Тя призна, че би искала да започне актьорската си кариера сега, защото актьорите вече са придружени на снимачната площадка от координатори на интимни сцени, които могат да помогнат за избягване на неудобни ситуации. Освен това самите актьори могат да кажат дали изпитват дискомфорт по време на снимките.

Аманда разкри, че се е чувствала неудобно, но се е страхувала, че ще остане без работа. "На 19 ходих без бельо - шегуваш ли се? Как позволих това да се случи? О, знам как: бях на 19, не исках да разстройвам никого и не исках да загубя работата си, ето поради тази причина."

Сега Аманда гледа на много неща по различен начин и признава, че е придобила увереност в себе си.

"Да си уверен всъщност е много важно. Нищо не може да ме сломи напълно, когато става въпрос за работа. Аз съм несъкрушима! Нищо не може да съсипе живота ми, освен ако не е свързано със семейството ми. Има известна степен на уважение, която никога не съм изпитвал към себе си толкова, колкото сега. Няма нищо общо с нивото на слава или признание. Уважавана съм, защото съм на 36 години и знам коя по дяволите съм."

Тя добави, че въпреки увереността си, понякога е разочарована: "Това не означава, че работата не може да ме разстрои. Загубих голяма роля, която наистина исках – е , мислех си, че искам (става дума за ролята на Глинда във филма "Зла", която отиде при Ариана Гранде – ред.). Това ме съсипа, но не ме направи по-малко уверена."

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама