Амбър Хърд има връзка с Илон Мъск


Амбър Хърд има връзка с Илон Мъск
Снимка: Getty Images/Guliver

Напоследък Амбър Хърд често влиза в медиите заради скандалния си развод с Джони Деп. Но изглежда, че актрисата е отворила нова глава в живота си, след като беше съобщено, че тя има връзка с Илон Мъск.

30-годишната звезда за първи път беше свързана с 34-годишния милиардер миналото лято, след като беше казано, че той я е преследвал от години.

Източник каза пред The Mirror: "Амбър е на седмото небе от щастие заради развода, но тя е още по-радостна от факта, че може да излезе пред обществото с Илон. Тя казваше на приятелите си по Коледа колко е влюбена в Илон."

Илон, чието богатство в момента се оценява на 11.3 милиарда долара, е бил забелязан в компанията на актрисата няколко пъти през август. Той има интерес към нея от години.

Говорител съобщи пред The Hollywood Reporter, че Мъск бил впечатлен от Амбър, след като двамата участват във филма "Machete Kills" през 2013 година.

Двамата нямат нито една обща сцена, нито имат възможност да се запознаят на снимачната площадка, но милиардерът започнал да изпраща съобщения на режисьора Робърт Робригес с молба да му уреди среща с актриса, макар че по това време тя има връзка с Джои Деп.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама