Анджелина Джоли: Когато се чувстваш слаб, трябва да предизвикаш себе си


Анджелина Джоли: Когато се чувстваш слаб, трябва да предизвикаш себе си
Снимка: Getty Images/Guliver

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли избягва както интервютата, така и големите медийни появи. По всичко личи обаче, че красивата актриса става все по-силна и уверена и вече работи с все сила по 2 нови проекта – "Злодеида и "Вечните". Само преди няколко дни 44-годишната Анджелина говори открито пред пресата за емоционалното си здраве.

"Аз съм като всички останали хора по света – със своите силни и слаби моменти. Последните няколко години определено не бяха лесни за мен. Но когато се чувстваш безсилен, трябва да предизвикаш себе си. Благодарна съм, че имам възможността да изиграя такива образи и да почерпя вдъхновение от тяхната сила."

За щастие, Анджелина съвсем не е сама в борбата с проблемите. Напротив, освен всички фенове, които я подкрепят постоянно, нейните деца също се грижат за емоционалното й здраве. В интервю за E!News тя разказа как 11-годишният ѝ син Нокс е неотлъчно до нея по време тренировките, с които се подготвя за продукцията "Вечните". Двамата заедно вземали уроци по бойни изкуства. Що се отнася до най-големия й син, Мадокс, който наскоро замина да следва в Южна Корея, актрисата казва, че "Къщата ни в Камбоджа е само на 6 часа, така че смятам, да го наглеждам. Дайте ми няколко седмици и със сигурност ще се кача на самолета."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама