Анджелина и Брад продали сватбените си снимки за 2 млн.


Анджелина и Брад продали сватбените си снимки за 2 млн.

Анджелина Джоли и Брад Пит сключиха брак на 23 август във Франция. Това беше една от най-чаканите звездни сватби, затова не се изненадваме, че те са продали сватбените си снимки за 2 милиона на списанията "People" и "Hello.

Двамата актьори се венчаха в Южна Франция на тайна церемония само с най-близките приятели и семейството. Въпреки че гостите на тържеството са били само 22-ма, звездите имали цели три сватбени торти, избрани от децата им. Имало сладоледена ягодова торта, шоколадова и сметанова торта с малини.

Присъстващи на сватбата разкриха, че церемонията е била много скромна, а Брад и Анджелина се разплакали, когато си казали "да".

Макар че Джоли и Пит обикновено пазят личния си живот далеч от светлините на прожекторите, те и преди са продавали ексклузивни кадри на списания.

През 2006 г. те взеха 4 милиона долара от сп. People за първите снимки на биологичната си дъщеря Шайло, които по-късно дариха за благотворителност.

През 2008 г. двамата актьори продадоха първите снимки на близнаците си Вивиан и Кнокс за 14 милиона долара отново на същото издание, като и този път дариха парите.

Тъй като общото състояние на младоженците възлиза приблизително на 385 милиона долара, сме сигурни, че Анджи и Брад ще използват тези 2 милиона, които са взели от сватбените си снимки, за добра кауза.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама