Анджелина за мастектомията: Беше плашещо, но Брад беше до мен


 Анджелина за мастектомията: Беше плашещо, но Брад беше до мен
Снимка: Getty Images/Guliver

Брад Пит и Анджелина Джоли са вярвали, че това е най-доброто за семейството им, когато преди две години актрисата се подложи на двойна мастектомия.

В рядко съвместно интервю актьорите разказаха за трудностите и уроците, които са преживели в този важен момент от живота им. "Беше най-правилното, но признавам беше плашещо решение", каза Брад, който беше плътно до съпругата си в този момент.

Джоли избра да премахне двете си гърди през 2013 г., като превантивна мярка, след като й откриха генна мутация, увеличаваща риска от развитие на рак на гърдата.

Това решение беше последвано от втора операция през април 2015 г. за отстраняване на яйчниците и маточните тръби.

"Знаех в периода между двете операции, че той е до мен. Знаех, че няма да се чувствам по-малко жена, защото съпругът ми нямаше да го позволи”, сподели Анджелина.

Актрисата е загубила майка си, баба си и леля си от болестта. Тя получи смесени реакции от страна на обществото, но категорично заяви, че не съжалява за избора си.

"Никога не знаеш какви ще са реакции, но правиш изборите си в живота сам. Аз направих своя, защото вярвах, че той е най-точният за мен”, сподели Джоли.

От своя страна Брад зави, че би направил всичко, за да запази семейството си заедно.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама