Андре Токев с разтърсващи признания за престоя в затвора


Андре Токев с разтърсващи признания за престоя в затвора
Снимка: bTV

Шеф Андре Токев влезе в затвора за 7 месеца, но бе пуснат след 4 месеца и 16 дни. Припомняме ви, че през ноември 2021 бе хванат да шофира пиян колата си и само по джанти и призна вината си. По всичко личи, че талантливият готвач е готов да говори за този огромен житейски урок. Ето какво сподели във "Вечерното шоу" на Георги Любенов по БНТ.

Вижте още: Няма да повярвате: Алекс Богданска си има двойничка (СНИМКИ и ВИДЕО)

"Когато започнах да готвя за 300 човека в затвора, това ме върна в годините, в който бях стажант. Тогава готвехме в тези стари фурни и големи тави. Отново бе предизвикателство да направиш нещо от нищо, тоест от малко продукти да сготвиш нещо добро, нещо хубаво и качествено.

Започваш да забравяш. За мен хората в затвора, на първо място са хора. Всеки има своите проблеми. Не ме интересуваше много кой за какво лежи. Имах много приятни разговори с някои от тях, които лежаха заедно с мен. По едно време разбираш този човек, с когото досега си говорил, че лежи за еди какво си. Тогава оставаш напълно шокиран. Виждаш, че този затворник има две страни. Хората, с които комуникирах в "колежа" ( визирайки затвора - б.а.) бяха готини, много интересни. Позитивната страна на затворниците, с нея се запознах, а негативната им страна не искам да я познавам."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама