Андреа бясна: Завалвам думите, защото имам анемия, не съм пияна (ВИДЕО)


Андреа бясна: Завалвам думите, защото имам анемия, не съм пияна (ВИДЕО)
Снимка: Андреа Facebook

Какво се случва с Андреа? Това е въпрос, който си задават всички фенове на поп-фолка през последните няколко месеца. След скандалното участие, на което блондинката излезе да пее пияна, тя оправда постъпката си с предистория как се е била с мутра, за да защити честта на бившия си Кубрат Пулев.

Вижте още: Ето каква е мистериозната болест, която покоси певеца Константин

В последния лайв, който направи изпълнителката на "Всичко ми взе", Андреа видимо заваляше думите, а част от тях дори не ѝ идваха в устата. След поредния въпрос на фен дали е пияна, изпълнителката побесня и отговори:

"Защо не си гледате работата? Всички, които се правите на големи моралисти и живеете в някакъв измислен свят, в който хората не пият. В момента не съм пияна, анемична съм. Да, завалявам думите, защото ми е паднала захарта. Хайде да видим всички, които имате ниска захар в този момент, някой да ви обвинява, че сте алкохолизирани. За един месец ми се случи три пъти да припадна, защото всички ме наричахте дебела. Престанете да съдите другите, защото е много грозно", категорична беше певицата.

Вижте още: Полина се развежда с Благо заради Татяна: Това не е поведение на женен мъж (СНИМКИ)

По време на лайфа певицата обясни още, че няма никакви подобрения по устата си, а и слага само молив. За радост на мъжката аудитория роклята ѝ падна и се видяха част от гърдите ѝ, които бързо успя да скрие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама