Андреа и Кобрата отново заедно (СНИМКИ)


Андреа и Кобрата отново заедно (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Макар че през пролетта Андреа и Кубрат Пулев се разделиха с грандиозен скандал, двамата отново се събраха. Или поне за обща фотосесия. Поп фолк певицата и боксьорът явно са се помирили, тъй като са заснели реклама на водка. За това стана ясно, след като изпълнителката пусна 2 кадъра от нея в Instagram.

Снимките са направени в парк-музей "Врана" и двамата изглеждат много елегантно. Фотосесията е осъществена броени седмици преди мача на българския боксьор срещу британеца Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория следващия месец.

Припомняме, че през лятото наранената блондинка публично обяви, че е скъсала с боксовата звезда, отправяйки тежки обвинения към бившия си за многократни изневери чрез публикации в социалните мрежи. Това бе втора раздяла само за няколко месеца, след като и в края на 2019-а отново не бяха заедно.

Сега отново се повдига въпросът дали двамата са отново заедно. Само преди няколко дни Андреа призова желаещите да си закупят специална фланелка на Кобрата, поставяйки линкове към официалния му сайт, откъдето могат да се снабдят с фенски артикули от марката на боксьора.

Всичко за Кубрат Пулев - Антъни Джошуа четете в Sportlive.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама