Андреа с нова татуировка (СНИМКИ + ВИДЕО)


Андреа с нова татуировка (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Андреа явно е решила напълно да промени живота си, след като окончателно се раздели с Кубрат Пулев, когото публично обвини в многократни изневери. Не само се втали, но тези дни се похвали и с нова татуировка.

33-годишната поп фолк певица сподели снимки и видео в Instagram. Както се вижда, тя си е татуирала на врата нейния зодиакален знак - Водолей (изпълнителката е родена на 23 януари).

Кобрата пък за първи път кoментира раздялата с нея.

"Тя e eдин уникaлeн чoвeк. Нямa кaк чoвeк кaтo мeн дa e бил c някoгo тoлкoвa дългo врeмe eй тaкa. Щe приeмa винaтa в ceбe cи, чe c Aндрea нe уcпяхмe", зaяви боксьорът във "Важното за теб".

"Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш. Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен", каза Пулев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама