Андрей Арнаудов разкри как любимата му Емануела го е променила


Андрей Арнаудов разкри как любимата му Емануела го е променила
Снимка: bTV

Близначките Емануела и Доротея Толеви ще се изповядат тази неделя в предаването "Търси се…" по bTV.

Двете ще издадат, че са се редували в ролята на майка за малкия син на Емануела и ще разкрият как предусещат какво ще се случи с другата.

Емануела е във връзка с продуцента и тв водещ Андрей Арнаудов, който преди години тя си харесва и "открива за себе си" именно през предаването "Търси се...". Андрей ще сподели в откровено интервю за тяхната любов, за това как Еми го е променила и го е научила да "споделя", за най-трудния им период в началото на тяхната връзка и желанието му да имат второ дете.

От своя страна, Еми ще признае, че "Андрей е Ера в моя живот и аз много съм работила и полагала усилия за тази връзка". Зрителите ще видят и техния малък син Васил, който в началото не е различавал Еми и Дори и затова двете често са се сменяли в ролята на негова майка.

За скромността и дори неувереността на двете атрактивни близначки ще разкажат техни близки приятели, а зрителите ще видят как двете пеят френски шансони, как похапват торта и ще разберат защо празнуват рожден ден няколко пъти в годината.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама