Анелия и Куката купонясват на черно парти


Анелия и Куката купонясват на черно парти

Първото “Vanity Black” парти в клуб “Маскара” за месец март бе буквално залято от истинско звездно нашествие, след като на едно място дойдоха да се забавляват фолк-иконата Анелия, неустоимата поп-принцеса Аксиния, рапърът Слим, звездата от сериала “Под прикритие” – Мариан Вълев – Куката и изкусителният модел Моника Валериева, която нашумя покрай провокативното си участие в клипа на Андреа “Искам, искам” и горещите кадри в дебютното видео на рапъра Strikeout.

Анелия бе избрала да отпразнува наградата си за “Изпълнител на годината” на Телевизия Планета, която получи броени дни преди това, в компанията на свои приятели и водещата Ива Атанасова.

С откритата си страст към черната музика и скорошната й сензационна поява на първите БГ хип-хоп награди в дует с Alex P, звездата отново загатна, че може би ще изненада феновете си с ново парче, напълно различно от досегашния й стил. Под черния ритъм на нощта купонясваше и лошото момче на българското кино – Мариан Вълев-Куката. Мачото, по който въздишат всички жени се бе отдал на заслужена почивка и забавления след края на 3-ти сезон на най-успешния ТВ сериал у нас “Под прикритие”. Актьорът, който е сред най-големите фенове на генгста рап стила, се отдаде на приятелски закачки и наздравици с DJ Станчо и традиционният хост на купона Don Eddy.

На 8 март най-бързо развиващият се парти бранд ще се пренесе с нови, грандиозни мащаби в столичния Военен клуб под надслов “GRAND VANITY BLACK”. Цели 8 часа залата ще се разтърсва от изпълненията на най-актуалните хип-хоп и R’N’B изпълнители от цялата страна, сред които Криско, Ангел и Моисей, Young BB Young, Alex P, Били Хлапето, Михаела Филева, Lexus, F.O. & Dim4ou, Руди, Дули, MC Муден и Кукушев, Skiller и др.

Начало на партито 22:00ч. Вход 20 лв.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама