Ангелче на Victoria’s Secret помогна на бездомен


Ангелче на Victoria’s Secret помогна на бездомен
Снимка: Getty Images/Guliver

Руснак, останал без дом, откри своя ангел в лицето на Ксения Дели - един от сексапилните ангели на Victoria’s Secret.

27-годишната красавица от Молдова дари 1 млн. рубли на намиращия се в безизходица Михаил Гарян. Така след мъчителни 28 години, които мъжът прекарал на улицата, сега ще си купи жилище.

68-годишният арменец е популярен като спортен запалянко и понякога иззема функцията на талисман на някои отбор. На всички футболни, баскетболни и волейболни срещи, които са без вход, той присъства.

Много малко хора обаче са наясно с историята на живота му. През 1989 г. на Михаил се налага да напусне дома си в столицата. След като попаднал в град Краснодар, Русия, той преживявал като продавал плодове. Не получавал пенсия, тъй като документите му били изгубени в Баку, пише "Нова тв".

Съдбата му стана публично достояние, когато миналата есен Михаил Гарян започва да търси подслон за зимата. Тогава доброволци стартираха дарителска кампания "Дом за чичо Миша". Преди броени дни те и Миша гостуваха в предаване, където манекенката Ксения Дели обяви, че му помага с 1 млн. рубли.

Благодарение на нейния жест общата сума достигна $30 000, които са абсолютно достатъчни за закупуването на дом на бедстващия.

Ксения се омъжи миналата година за 63-годишния Осама Фати Рабах Ал-Шариф.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама