Анистън: Не искам да ме определят само като бездетна жена


Анистън: Не искам да ме определят само като бездетна жена

Когато Дженифър Анистън написа силното си писмо до Huffington Post, за да отрече слуховете за бременност, тя е нямала нищо да губи, казва актрисата в декемврийския брой на сп. Marie Claire.

"Засрамиха семейното ми положение, засрамиха статуса ми на разведена жена, засрамиха ме, защото нямах мъж до себе си, засрамиха ме, защото зърната ми прозираха през някоя дреха. Защо гледаме на жените по по определен начин? Защо слушаме подобни изказвания. Мислех си: Работила съм твърде усилено както в кариерата, така и в живота, за да ме определят единствено и само като тъжна бездетна жена", споделя Анистън пред изданието.

Дженифър разкрива, че в момента се чувства много по-добре и е щастлива със съпруга си Джъстин Теру.

 "Защо той е правилният човек за мен? Всичко, което знам е, че той ме вижда и обожава независимо в какво състояние съм. Няма част от мен, която се чувствам неудобно да му покажа и разкрия. И това показва най-добрата част от мен, защото толкова много го обичам. Освен това той е толкова добър човек. Боли ме само като си помисля, че нещо би могло да го нарани."

Анистън също така говори пред изданието как избира ролите си.

"Трябва да съм безумно влюбена в нея и да смятам, че ако не изиграя този човек, ще бъда много разстроена. Трябва да си струва." 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама