Анита с ново амплоа след раздялата с Рачков (СНИМКА)


Анита с ново амплоа след раздялата с Рачков (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Както стана ясно, Димитър Рачков има нова жена в живота си, след като преди няколко месеца се раздели с Анита Димитрова. Знойната блондинка също се похвали с голяма промяна, но в професионалния ѝ път. Точно на рождения си ден Анита разкри, че ще бъде брокер на недвижими имоти.

Щастливата Димитрова сподели видеа на стори в Instagram, както и снимки, за да отпразнува двойния си празник.

Вижте още: Собственик на заведение изгони с позорни обиди Крисия

"С празнично настроение и вълнение споделям двойният си повод за радост! Днес празнувам рожден ден и с гордост ви съобщавам за новата си професионална стъпка!

Започвам нова работа, която ме изпълва с ентусиазъм и предизвикателства. От днес нататък ще се занимавам като брокер на недвижими имоти, където ще съчетавам своите умения и страст към тази индустрия. Рожденият ден е перфектният момент да обявя новата си работа, защото вярвам, че най-добрият подарък, който мога да получа, е да споделям с вас моите професионални успехи и развитие. С нетърпение очаквам предизвикателствата и възможностите, които ще ми донесе тази нова кариерна стъпка. Благодаря на всички мои колеги, които ме зарадваха с невероятна празнична изненада. Вашата подкрепа, приятелство и пожелания са ми неизмеримо важни и ги ценя до дълбочина на сърцето си. Вие сте истинско вдъхновение за мен и всеки ден ме впечатлявате със своите знания и опит и сърцатост. Знам, че с вас ще прехвърлям граници и ще постигаме неща, за които само съм си мечтала! Благодаря и на всички останали, за невероятната подкрепа и вяра в мен. Вашето окуражаване и мотивация ме карат да се стремя към по-високи върхове и да преследвам своите мечти! Нека това рожденодневно начало на новата ми работа бъде само началото на много постижения и успехи. С нетърпение очаквам да ви давам новини и да ви споделям своите професионални изживявания. Животът е празник, а днес празнуваме двa повода за радост! Нека се насладим на тях и да продължим да се подкрепяме във всеки един от нашите професионални и лични успехи!", написа тя в социалната мрежа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама