Антон Хекимян за журналистиката, любовта и семейството


Антон Хекимян за журналистиката, любовта и семейството

Водещият на "Тази сутрин“ по bTV – журналистът Антон Хекимян ще бъде специален гост тази неделя, 3 април, в ток шоуто "Търси се“. С характерните за него откритост и усмивка той ще повдигне завесата на професионалния и личния си свят пред водещите Меги и Нели.

За невероятния екип, който са изградили в сутрешния блок на bTV, ще разкаже неговият продуцент Искра Владимирова. "Всички сме като едно семейство, а Антон внася невероятен чар в него“, казва Искра.

Меги и Нели ще го отведат и до любимото му място - Родопите, където ще го срещнат с двама от героите на неговите репортажи – народната певица Валя Балканска и Ася от село Сърница, която прекарва живота си в инвалидна количка.

"Търси се“ ще отведе зрителите в родния град на журналиста - Стара Загора, където живеят родителите, сестра му и двете му племеннички. 

"За нас е истински празник, когато той е тук, а това се случва все по-рядко. Всяка сутрин с баща му звъним по телефона да го събудим, за да не закъснее за работа“, споделят родителите, а племенничките ще разкрият, че искат да станат като вуйчо си.

"Много ги обичам и правя всичко възможно те да са щастливи“, споделя журналистът. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама