Антония Петрова: Пак обичам Александър


Антония Петрова: Пак обичам Александър

Мис България 2009 Антония Петрова и приятелят й Александър Бередин изживяват ренесанс в отношенията си, стана ясно тази сутрин в "На кафе".

Скандалната перничанка, която преди време разгневи защитниците на животни, разказа подробно как е започнала любовта им и какво се е случило през лятото, когато беше отвлечена от Александър, с когото по това време са били разделени.

Самият той също се включи в разговора, но по телефона, и обясни, че досега не е давал нито едно интервю, но е прочел за себе си какво ли не.

"Нашата любов е много голяма. Всичко, което Александър прави, е от любов", защити приятеля си миската. Тя не каза как точно руснакът е успял да я спечели отново, но отрече слуховете, че е откупила греха му срещу 300 000 долара.

Антония обясни още, че любимият й е променил някои свои черти от характера, които тя не харесва. Въпреки ренесанса в чувствата обаче Мис България 2009 призна, че не се чувства готова за брак. Досега тя е отхвърлила поне 3-4 предложения на Александър, придружени с изящни пръстени.

Каква любов само... : )

Снимки: Facebook

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама