Антония Петрова показа бюста си на ревю


Антония Петрова показа бюста си на ревю

Бившата Мис България и настояща Мисис Русия Антония Петрова остана по голи гърди на ревюто на Жени Живкова, съобщава "Монитор".

Бюстието на тоалета й падна и моделката не успя да го вдигне достатъчно бързо. В началото на ревюто пък друга от манекенките завърши дефилирането си с една обувка.

На ревюто присъстваха Мая Манолова, Татяна Дончева, Емилия Масларова. Тв водещите на TV7 Ива Екимова, Жени Калканджиева, Мая Савова, Ирина Сарачинова и Венета Харизанова бяха на първия ред на модното събитие. Сред присъстващите беше и съпругата на покойния Иван Славков-Батето ­ Валя. Мика Стоичкова се появи след началото на ревюто, придружавана от приятелка и двама кавалери. Столичният бохем Тодор Славков също уважи ревюто на сестра си, като пристигна в компанията на плейбойката Лиляна от Big Brother.

На модния подиум дефилираха освен утвърдени модели като Мис България 2006 Славена Вътова, Ирена Милянкова, Виктория Джумпарова и Биляна Йотовска, така и дъщерята на Жени Живкова – Андреа Стефанова. Именно тя е и новото лице на модната й къща ”Жени стил”. Завръщането си на подиума направи и бившата Мис България Росица Иванова.

Снимка: Монитор

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама