Антонио Бандерас и Дакота Джосън: Емоционалната връзка е по-силна от кръвната


 Антонио Бандерас и Дакота Джосън: Емоционалната връзка е по-силна от кръвната
Снимка: Getty/Guliver Images

Не всички знаят, че звездата от "50 нюанса сиво", Дакота Джонсън, е доведена дъщеря на Антонио Бандерас. Още по-изненадани ще останете, когато разберете, че те имат изключително силна връзка и приятелство вече над 20 години, въпреки факта, че майката на Дакота, Мелани Грифит, и Бандерас вече не са заедно. Ето няколко неоспорими доказателства, че емоционалната връзка е много по-силна от кръвната.

1. Антонио винаги е приемал Дакота като своя дъщеря

Дакота е родена в семейството на актьорите Мелани Грифит и Дон Джонсън през 1989г. През 1995 година, когато Дакота е на 6 години, те се развеждат. Същата година на снимачната площадка Мелани се среща с Антонио Бандерас, искрата пламва, сключват брак и живеят заедно чак до 2015 година. Антонио винаги говори открито за любовта си към Дакота, наричайки я "дъщеря ми". Младата актриса на свой ред признава, че Бандерас е един от най-влиятелните хора в живота ѝ.

2. Дакота има полусестра - Стела Бандерас

През 1996г. Бандерас и Грифит посрещат на бял свят дъщеря си Стела дел Кармен Бандерас, която е със 7 години по-малка от Дакота. Двете сестри имат много силна връзка, а Дакота често нарича любовта си към нея "магична".

3. Бандерас придружава Дакота на първите й "червени килими"

Още от малка Дакота участва в социални събития и се появява на различни мероприятия в компанията на родителите си. На повечето снимки от близкото минало обаче се вижда, че именно Бандерас я държи за ръка, прегръща я или бащински докосва рамото ѝ. Дакота дори присъства на Оскарите, когато е само на 10 години!

4. Антонио ѝ дава първата роля във филм

През 1999 година, на 9-годишна възраст, Джонсън получава първата си роля във филма "Луд в Алабама", където тя и по-малката ѝ сестра изиграват дъщерите на главната героиня Лусил Винсън (Мелани Грифит). Филмът е режисиран от Антонио Бандерас.

5. Бандерас я кара да завърши училище

Да си баща означава да имаш повече отговорности, отколкото забавления. И макар Дакота да има огромен потенциал за кино индустрията, Антонио не й позволява да зареже гимназията в името на снимките. Затова първото й истинско прослушване е на 18 години.

6. Дакота владее испански, благодарение на него

Веднъж Дакота призна, че когато Антонио е дошъл в семейството, той е донесъл и невероятни испански роднини, фламенко и испански, разбира се. Джонсън споделя в интервю, че отлично разбира езика, но не може да говори свободно все още.

7. Дакота е една от причините бракът на Бандерас и Грифит да е успешен

Понякога процесът на развод е толкова сложен, че може да обезсили самия брак. Но това няма нищо общо със семейството на Бандерас-Грифит. Актьорът наскоро призна, че Дакота винаги ще означава много за него и бракът му с Мелани Грифит си е заслужавал по много причини, най-голямата от които е била Дакота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама