Антонио Бандерас танцува право хоро (видео)


Антонио Бандерас танцува право хоро  (видео)

Холивудската звезда Антонио Бандерас, който снима четвъртия си филм в София, се хвана на право хоро с министъра на туризма Николина Ангелкова в златната зала на Националната художествена галерия, бившия царски дворец.

Актьорът е бил поканен от Ангелкова да разгледа експозицията с литографии и керамики на Пабло Пикасо. Бандерас показал дълбоки познания за творчеството на испанския художник и разказал за двете негови платна, които притежавал, но с едната картина се разделил при развода си с Мелани Грифит, пише "24 часа".

Бандерас демонстрирал и че е запознат, че последното българско царско семейство живее в Испания и казал, че дори се е срещал с представители на фамилията.

Министърът на туризма организирала изненада като поканила гайдари, коледарчета и ансамбъл "Българе", а Бандерас се забавлявал искрено и дори започнал да пее със солистката.

След като се извило правото хоро, актьорът първо снимал с телефона си, а после се хванал редом с другите танцьори и изненадал всички с уменията си.

"Тази гледка не е за изпускане. Ето как с Антонио Бандерас и ансамбъл "Българе" танцувахме право хоро в златната зала на Националната художествена галерия. Дали защото е истински професионалист, или защото вече знае как да танцува българското хоро, изглежда сякаш не му е за първи път. Изпълнение на ансамбъл Българе беше част от изненадата, която бяхме подготвили за кинозвездата, за да се запознае с българските традиции и култура. Той прие моята покана да разгледаме заедно изложбата на Пикасо, разположена на втория етаж в Националната галерия", написа Ангелкова във своя Facebook профил.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама