Араби погнаха Джорджина, ще остане ли звездното семейство в Саудитска Арабия? (СНИМКИ)


Араби погнаха Джорджина, ще остане ли звездното семейство в Саудитска Арабия? (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

Пребиваването на Роналдо и семейството му в Саудитска Арабия далеч не се приема възторжено от всички в кралството. 

Както вече писахме, оставането на футболиста в страната беше заложено на карта, след като португалецът се хвана за половите органи в изблик на ярост по време на мач, което е в пълен разрез с правилата за обществено поведение в държавата.

Вижте още: Джия прежали ергена Евгени, ето го новото ѝ гадже (СНИМКА)

Този път обаче духовете разбуни половинката на футболиста - Джорджина Родригес, която зарадва почти целия свят с доста голи и разкрепостени снимки, но очевидно не ѝ съгражданите ѝ в Саудитска Арабия, които реагираха остро на последната ѝ фотосесия в кралството.

Вижте още: Мария Игнатова се похвали с щастливо събитие (СНИМКА)

За подобен външен вид сексапилната половинка на Роналдо може да бъде арестувана според тамошните закони. За щастие еротичната фотосесия, в която Джорджина показва плът, но не ѝ уважение към религията в Саудитска Арабия, е заснета в частен имот, като това най-вероятно е домът на Роналдо в Рияд и така знойната красавица не пада под ударите на закона. Това обаче не попречи на местните хора да изразят възмущението си към Родригес в социалните мрежи. 

Очевидно за семейство на Кристиано е все по-трудно да живее според строгите правила на държавата, което породи въпрос сред феновете на звездната двойка дали ще издържат дълго в Саудитска Арабия?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама