Арестуваха мъжа на Софи Маринова


Арестуваха мъжа на Софи Маринова
Снимка: Instagram

Мъжът на Софи Маринова, Тодор Давидов - Гринго, отново се забърка в неприятности. Той бе арестуван от полицията за дребно хулиганство.

"Не ме притеснява случката с Гринго, това нашето е любов. В момента имам работа и нищо няма да коментирам, но благодаря за интереса." Това каза пред "България Днес" певицата по повод неприятната случка.

Преди два дни той ошамари и ритна мъж, свързан със системата на МВР, в дискотеката на фолкпевеца Константин, защото се държал "неприлично" с неговата жена.

Мъжът искал да се снима със Софи, докато тя пеела, и арогантното му държание според Гринго го вбесило. Съпругът на Маринова се ядосал на крещенето на фена към жена му и му направил забележка. След като офанзивата на непознатия продължила, Гринго не издържал и натупал натрапника. На помощ на пострадалия веднага се отзовали медицински работници, които му извадили езика и всичко приключило в рамките на няколко минути.

Веднага след случката Гринго бе задържан за причиняване на лека телесна повреда.

"Да, има такъв случай при нас. Но още не е постановил съдът дали Тодор Давидов ще остане и каква ще е мярката му", казаха за вестника от пресцентъра на МВР. Те уточниха, че повече информация има прокуратурата, но от там никой не вдигна на дежурните телефони.

Това не е първият случай, в който Гринго избухва. Преди време два месеца след сватбата му със Софка тя се оплака, че той й посягал, дори си вадила медицинско за това.

"Пускала съм жалби, но вече всичко е в миналото. Такъв си е той, нито го оправдавам, нито искам да говоря за неговите действия. Питайте си него", сподели още Софи Маринова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама