Ариана Гранде се омъжи тайно


Ариана Гранде се омъжи тайно
Снимка: Getty Images/Guliver

Ариана Гранде е казала "Да" на годеника си Далтън Гомес. Хубавата новина беше потвърдена от говорителя на певицата пред People.

"Те се ожениха. Беше малка и интимна церемония - присъстваха по-малко от 20 души. Стаята беше изпълнена с щастие и любов. Младоженците и техните семейства нямаше как да са по-щастливи", каза той пред изданието.

Сватбата им се е състояла в дома им в Монтесито, Калифорния.

"И Ариана, и Далтън обичат Монтесито. Те прекарват много време там. Затова е разбираемо защо са решили да се оженят в красивата и историческа къща, собственост на певицата", каза източник пред People.

27-годишната изпълнителка и 25-годишният брокер на недвижими имоти обявиха, че са се сгодили през декември 2020. Тогава тя  сподели снимка, на която с гордост показва годежния си пръстен. Те започнаха да излизат през януари 2020 и прекараха локдауна в дома ѝ в Лос Анджелис.

Миналия месец Гранде сподели няколко техни снимки в Instagram със следния текст: "Моето сърце, моят човек. Благодаря ти много, че си ти".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама