Ашли Греъм се съблече напълно гола и отказа фотошоп (СНИМКИ)


Ашли Греъм се съблече напълно гола и отказа фотошоп (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

34-годишният модел се появи в Instagram в събота вечер, за да сподели част от кадрите, заснети за The Perfect Magazine. Последователите на Ашли Греъм аплодират нейната гола, неретуширана снимка на корицата на изданието.

Решението да не се използва фотошоп върху изображенията било посрещнато с аплодисменти от последователите на Греъм. Част от коментарите са „Прекрасно. Благодаря от името на всички жени. Вие сте невероятна!!!”, „Да. Хвърляте светлина върху естествените тела и майките го обожават!!“, „Благодаря, че ме накара да се чувствам нормално“ и т.н.

Греъм отдавна празнува своята форма и иска другите също да празнуват телата си след бременността. Тя често е говорила за това как се е борила да обикне тялото си и не е било никак лесно.

„Постоянно казвах пред екипа си: „Не разбираш. Преди бях секс символ, а сега съм машина за правене на бебета и имам стрии до пъпа. Какво, по дяволите, се случва?“. Тогава един ден просто спрях и си помислих: „Майната му, това е моят живот“ и публикувах снимка на стриите си в Instagram, които съпругът ми описа като дървото на живота. Да бъде благословен.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама