Аштън Кътчър гладувал след развода с Деми Мур


Аштън Кътчър гладувал  след развода с Деми Мур
Снимка: Getty Images / Guliver

Разделите никога не са приятни. Всеки преживява края на връзката си по различен начин. Това се отнася и за звездите. Аштън Кътчър например предприел радикални мерки, за да забрави бившата си съпруга Деми Мур.

Двамата актьори съобщиха, че се развеждат през 2011 година след 6 години брак. Тогава той се изолирал за една седмица.

"Веднага след развода отидох сам в планината. Една седмица в Big Sky в Монтана при екстремни условия. Нямах храна, нямах алкохол - само вода и чай. Нямах компютър, нито телефон, нищо. Бях сам и с никого не говорех. Имах само едно тефтерче, химикалка, вода и чай за седмица", сподели Аштън в радио предаването "Armchair Expert with Dax Shepard".

По време на това "лечение" Аштън използвал свободното си време, за да преосмисли живота си.

"Писах за огорченията и съжаленията, който можех да имам от всичките си връзки. И написах писма до всяка една от тези връзки. На седмия ден ги прегледах и ги изпратих", сподели той.

Аштън Кътчър се ожени с Деми Мур през 2005 г. Двамата се разделиха през 2011 г., а официално се разведоха през 2013 г. След това актьорът се ожени през юли 2015 г. за Мила Кунис. Двамата имат две деца - Уайт Изабел на 3 години и Димитри Портууд на 1 година.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама