Ася Капчикова: Срещнах мъжа на живота си


Ася Капчикова: Срещнах  мъжа на живота си

Носителката на "Мис Плеймейт" Ася Капчикова сподели, че е влюбена и дори мисли, че е намерила човека с голямо Ч.

"Да, имам човек до себе си. Не е известен, обикновено момче е. Чувствам се щастлива. Принципно искам да го запазя за себе си, но ние не се крием, така че започнаха да излизат някакви неща за нас. А и хората започнаха да ме питат. Според мен любовта трябва да се пази, защото хората имат навика да изпращат отрицателна енергия. Не всеки се радва на чуждото щастие. Аз съм абсолютно положителен човек и с усмивка приемам нещата, макар че понякога много се изморявам от тази популярност и публичност. Иска ми се да имам време за себе си и да се слея с тълпата, но не ми се получава. Много е различен, досега не е имало такъв човек в живота ми. Може би наистина съм намерила човека с голямо Ч", каза звездата пред "България днес".

Тя коментира също дали двамата вече мислят за сватба.

"Не, категорично още няма да има сватба. На този етап съм се фокусирала върху кариерата, но, разбира се, това не ми пречи да имам човек до себе си. Има много неща, които искам да реализирам, и още ми е рано за сватба."

Ася сподели и за отношенията с бившия си приятел Криско. 

"В абсолютно приятелски отношения сме. Поддържаме връзка, но много рядко. Пишем си от време на време. Ние сме големи хора, разделихме се по цивилизован начин и сега си поддържаме приятелски отношения. Никакви други, защото има някакви спекулации", каза Капчикова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама