Атонио Бандерас за Мелани Грифит: Ще я обичам до смъртта си

  • Атонио Бандерас за Мелани Грифит: Ще я обичам до смъртта си
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 23.10.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

След 20 години брак двойката Бандерас-Грифит се раздели през 2015 г., а в последното си интервю испанският актьор откровено говори за бившата си съпруга. Той призна, че винаги ще я обича.

"Мелани не ми беше само съпруга, тя беше най-добрата ми приятелка. Обичам я и ще я обичам до смъртта си. Тя е моето семейство", сподели 52-годишният Антонио.

Той и 62-годишната Мелани имат дъщеря Стела, която е на 23 години и според него тя е наследила креативността му.

"Стела е талантлива писателка. Като дете се влюби в книгите и се увлича от работата зад камера и общественото внимание", признава актьорът, който заедно с Мелани се грижеше и за двете й деца от предишни връзки, Дакота Джонсън и Александър Бауър.

"Винаги съм бил до тях, защото обичам майка им и за мен те са най-важната част от нея. Много бързо те самите го разбраха и ме нарекоха Папонио, което е комбинация от папа (татко) и Антонио", каза Бандерас, който и до днес присъства на техни семейни тържества и други специални поводи.

"Мелани реши да остане вкъщи, докато работех извън Съединените щати, за да може нашето семейство да има живот като всяко друго. Не би било честно да ги карам да пътуват по света с мен", казва Бандерас, който от години живее в Лондон с приятелката си Никол Кимпъл, докато семейството му е в Лос Анджелис.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.