Авичи "не е можел да понесе повече"


Авичи "не е можел да понесе повече"
Снимка: Getty Images/Guliver

Шведският диджей, който умря преди седмица на 28 години, "е търсел мир " и "не е можел да понесе повече", казва неговото семейство в отворено писмо.

Музикантът, чиeто истинско име е Тим Берлинг, беше намерен мъртъв на 20-ти април в Маскат, където той е бил на почивка с приятели.

"Той наистина се е борил с мисли за смисъла на живота и за щастието", казва неговото семейство в писмо. "Не успя да понесе повече. Искаше да намери покой", добавят те.

Говорителят на артиста отказа да потвърди дали той наистина се е самоубил. Полицията в Оман съобщи до този момент единствено, че няма извършено престъпление допълвайки, че семейството е поискало причината за смъртта да не се разгласява.

Не е тайна, че Авичи страдаше от проблеми със здравето включително и панкреатит. "Тим не беше създаден за тази бизнес машина, това той откри за себе си. Той беше чувствителен мъж, който обичаше феновете си, но избягваше светлината на прожекторите", казва неговото семейство.

През 2016-та година Авичи шокира феновете си като обяви, че се отказва от участиятс на живо и иска да напусне живота на високо платен диджей.

"Когато той спря с турнетата, искаше да намери баланса в живота – да бъде щастлив и да може да прави това, което най-много обича - музиката", пише още в писмото.

"Нашият обичан Тим беше търсач, деликатната му артистична душа търсеше отговори на екзистенциални въпроси", казват от семейството му и допълват "Един преуспял перфекционист, който пътуваше и работеше здраво на място с огромен стрес".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама