Азис: Моят комплекс е, че съм българин (ВИДЕО)


Азис: Моят комплекс е, че съм българин (ВИДЕО)
Снимка: Азис Facebook

Азис, най-популярният български поп-фолк певец, разкри, че всъщност се срамува от произхода си и съжалява, че се е родил имено в България. 

"Не съм ок с мястото, на което съм роден. Много неудобно се чувствам в чужбина, когато хората чуят от къде съм и правят крачка назад. Не ни харесват. Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбран само защото съм от България. По света имат ужасна представа за нас... Това е моят комплект - че съм роден в България." Това каза изпълнителят пред Петя Дикова за предаването "Тази събота и неделя".

Вижте още: Има голяма промяна в състоянието на Мира Добрева (СНИМКА)

Васил Боянов, както е истинското му име, обясни също, че една от най-големите му мечти е цялото му творчество да е било по-холивудски направено.

"Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, но бих го приел, стига да съм там."

За цената на успеха

"Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изчете животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката."

За сравнение той даде броя гледания в YouTube на неговия хит "Сен Тропе" и хита "Like a Virgin" на Мадона. Резултатите са категорични - 115 милиона на 142 милиона за него.

"Да, получих милиони аплодисменти, но хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да ходя спокойно по улиците, всички искат да говорят с мен. Не успях да респектирам хората така, както си представях", каза още 45-годишният певец.

За критичния си баща

"Исках всички да знаят колко добре пея. А баща ми казваше, че съм некадърен и неделикатен певец. А той беше невероятен музикант. Баща ми беше най-гениалният акордеонист", откровено сподели поп-фолк звездата.

Азис си спомни и как малко преди да почине е дошло най-важното признание в живота му: "Баща ми се обади и каза, че съм най-добрият певец в света и аз разбрах, че така съм постигнал всичко в музиката."

Вижте още: Алекс Богданска с поредно ПТП, този път с детето (СНИМКА)

За любовта и децата си

От известно време се носят слуховете, че Азис е увеличил семейството си. До момента никога не ги е потвърждавал, тъй като предпочита децата му да са далеч от светлините на прожекторите.

"По ромските стандарти се водя бездетен или с едно дете. При нас по-малко от три деца не се признават, не си достатъчно потентен. Нищо не си направил, ако нямаш 5-6. Но по българските съм многодетен баща, загатвайки, че има три деца.

Относно любовта, Азис призна, че има човек в живота му, на когото казва "хабиби" (думата, преведена от арабски, означава "моя любим” или "моя любов"). Той обаче не издаде повече за половинката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама