Азис: Моят комплекс е, че съм българин (ВИДЕО)


Азис: Моят комплекс е, че съм българин (ВИДЕО)
Снимка: Азис Facebook

Азис, най-популярният български поп-фолк певец, разкри, че всъщност се срамува от произхода си и съжалява, че се е родил имено в България. 

"Не съм ок с мястото, на което съм роден. Много неудобно се чувствам в чужбина, когато хората чуят от къде съм и правят крачка назад. Не ни харесват. Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбран само защото съм от България. По света имат ужасна представа за нас... Това е моят комплект - че съм роден в България." Това каза изпълнителят пред Петя Дикова за предаването "Тази събота и неделя".

Вижте още: Има голяма промяна в състоянието на Мира Добрева (СНИМКА)

Васил Боянов, както е истинското му име, обясни също, че една от най-големите му мечти е цялото му творчество да е било по-холивудски направено.

"Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, но бих го приел, стига да съм там."

За цената на успеха

"Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изчете животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката."

За сравнение той даде броя гледания в YouTube на неговия хит "Сен Тропе" и хита "Like a Virgin" на Мадона. Резултатите са категорични - 115 милиона на 142 милиона за него.

"Да, получих милиони аплодисменти, но хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да ходя спокойно по улиците, всички искат да говорят с мен. Не успях да респектирам хората така, както си представях", каза още 45-годишният певец.

За критичния си баща

"Исках всички да знаят колко добре пея. А баща ми казваше, че съм некадърен и неделикатен певец. А той беше невероятен музикант. Баща ми беше най-гениалният акордеонист", откровено сподели поп-фолк звездата.

Азис си спомни и как малко преди да почине е дошло най-важното признание в живота му: "Баща ми се обади и каза, че съм най-добрият певец в света и аз разбрах, че така съм постигнал всичко в музиката."

Вижте още: Алекс Богданска с поредно ПТП, този път с детето (СНИМКА)

За любовта и децата си

От известно време се носят слуховете, че Азис е увеличил семейството си. До момента никога не ги е потвърждавал, тъй като предпочита децата му да са далеч от светлините на прожекторите.

"По ромските стандарти се водя бездетен или с едно дете. При нас по-малко от три деца не се признават, не си достатъчно потентен. Нищо не си направил, ако нямаш 5-6. Но по българските съм многодетен баща, загатвайки, че има три деца.

Относно любовта, Азис призна, че има човек в живота му, на когото казва "хабиби" (думата, преведена от арабски, означава "моя любим” или "моя любов"). Той обаче не издаде повече за половинката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама