Бела Хадид през сълзи: Социалните мрежи са лъжа


Бела Хадид през сълзи: Социалните мрежи са лъжа
Снимка: Getty Images

Бела Хадид говори открито за психологическите си битки в скорошен Instagram пост, споделяйки и няколко снимки, на които е обляна в сълзи.

25-годишният модел каза, че е събрала кураж да разкаже публично за своето безпокойство и депресия, след като е гледала видеото на нейната приятелка Уилоу Смит, в което тя говори за несигурностите си.

"Обичам теб и думите ти. Накара ме да се почувствам по-малко сама и поради тази причина пиша това", започва поста си Хадид.

След това Бела коментира видеото на Смит така: "Чувството да мислиш, че си достатъчно добър или да си несигурен в изкуството си е естествено, но в същото време мисля, че то ни учи на нещо. Всички хора са различни, всеки човек има нещо специално и уникално в себе си, което да предложи.

Хората забравят, че всеки се чувства по един и същи начин - изгубен, объркан, несигурен защо всъщност е на този свят. Това безпокойство, което всеки изпитва и се опитва да го прикрие по някакъв начин. Трябва да се обединим в нашите недостатъци. В нашата несигурност, в нашето щастие и да приемем всичко като красиво и естествено", смята звездата.

Към разплаканите си снимки Хадид разказва и собствената си история.

"Това всъщност съм аз всеки ден, всяка вечер през последните няколко години. Социалните мрежи не са реални. Към всеки, който страда в момента, помнете това. Понякога всичко, което трябва да чуете, е, че не сте сами. Така че, не сте сами. Обичам ви, виждам ви и ви чувам. Самопомощта и психичните заболявания/химичният дисбаланс не са нещо постоянно. Имат своите възходи и спадове, както и различни страни", написа тя на своите 47 милиона последователи в Instagram.

Хадид е категорична, че "винаги има светлина в края на тунела", макар че ѝ е било трудно да запомни това.

"Преживях достатъчно психически сривове и бърнаут, за да осъзнаят това: ако работиш върху себе си, ако прекарваш време сам, за да проумееш травмите и радостите си, винаги ще можеш да разбереш или научиш повече за болката си и как да се справиш с нея. Което е всичко, което можете да поискате от себе си."

Бела завършва съобщението си, казвайки, че ѝ става все по-трудно и по-трудно да не споделя истината за себе си в социалните мрежи. Тя също благодари на всички, които я виждат и я слушат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама