Бен Афлек гушка бившата си, Джей Ло му вдигна скандал (СНИМКИ)


Бен Афлек гушка бившата си, Джей Ло му вдигна скандал (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Явно бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек далеч не е толкова перфектен, колкото изглежда. Оказва се, че и една от най-сексапилните жени в шоубизнеса е попаднала в неприятната клопка на ревността.

Вижте още: Златка Райкова с булчинска рокля за над 15 000 лева (СНИМКИ)

Латино дивата и Бен Афлек бяха уловени на папарашки снимки как се карат в колата си на улица в Лос Анджелис, съобщи Page Six.

На кадрите се вижда как актьорът жестикулира разпалено, докато е на шофьорската седалка на автомобила си, а певицата слуша внимателно тирадата му.

Няма официална информация каква е причината за скандала им, но феновете на двойката са категорични, че най-вероятно е скорошна изцепка на Афлек.

Неотдавна в интернет се появиха снимки, на които Бен нежно прегръща бившата си жена Дженифър Гарнър. Кадрите с доволния Афлек, облегнал глава на рамото на бившата си жена в колата, породиха не само сравнения между Гарнър и Лопес, но и слухове за проблеми в семейството.

Вижте още: След скандала: Кали се извини публично на Глория

Близки до Дженифър Лопес твърдят, че певицата е побесняла, след като е видяла тези снимки и от там са тръгнали скандалите в семейството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама