Бен Афлек: Лекувах се от алкохолизъм


Бен Афлек: Лекувах се от алкохолизъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Американският актьор, сценарист и режисьор Бен Афлек обяви, че е минал курс за лечение от алкохолна зависимост, от която страда вече дълго време. Съобщението е публикувано на официалната му страница във Facebook във вторник.

"Приключих лечението от пристрастеност към алкохола”, написа актьорът. Той отбелязва, че се е борил от такава зависимост в миналото и "ще и се противопоставя и занапред”. Афлек подчертава, че "иска да живее пълноценен живот и колкото може по-добре да изпълнява бащинските си задължения”.

Лауреатът на две престижни награди "Оскар” подчерта, че е направил само "първата от много крачки” по пътя към пълната победа над пристрастеността си към алкохола. Той благодари за подкрепата на роднините си и приятелите, както и на актрисата Дженифър Гарнър, за която е официално женен сега. През 2015 година холивудската двойка съобщи за намерението си да се разведе, но процесът още не е приключил.

Афлек и Гарнър се ожениха през 2005. Те имат три деца, най-малкото от които - Самюъл – се роди през 2012.

Според медиите решението за развода е взето заради болезнената пристрастеност на актьора към хазарта. Самият той опроверга тези твърдения.

Афлек и по-рано се е лекувал от алкохолизъм. През 2001 година той премина 30-дневен терапевтичен курс. Тогава официалният му представител заяви, че в миналото някои от членовете на семейството му са страдали от такава зависимост. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама