Бербатов скочи на абитуриент: Защо си извън колата? Да не съм те видял! (ВИДЕО)


Бербатов скочи на абитуриент: Защо си извън колата? Да не съм те видял! (ВИДЕО)
Снимка: Колаж: SportLive.bg, Instagram

Димитър Бербатов побесня, докато пътуваше с кола в района на националния стадион "Васил Левски". Нервите на легендарния ни футболист не издържаха, когато видя абитуриент, който бе седнал на прозореца на автомобил, създавайки условия за тежко ПТП.

Вижте още: Ванко 1 съобщи официално за отношенията между Благой Георгиев и дъщеря му (СНИМКИ)

"За тези, които си мислят, че са много готини. Ето - типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. А после защо се случват трагедии, нещастия?", казва Бербатов.

Бербатов засне видео в Instagram и осъществи нагледна полицейска акция от автомобила си в района, където очевидно липсваха истински полицаи, които да спрат нарушителя.

И докато абитуриентът се радваше, защото реши че един от най-успешните ни футболисти ще го поздрави, Бербо всъщност му се скара и го накара да се прибере вътре.

Вижте още: Деси Цонева претърпя нелеп инцидент (СНИМКА)

"Защо си извън колата? Защо си извън колата? Да не съм те видял! Това няма да ви направи готини, казах ви го и преди - ще ви направи загубеняци. Готини победители ще сте, ако имате план след абитуриентския бал", каза ядосан на младежа, нарушаващ закона на пътя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама