Бийбър срещу Блум: продължението


Бийбър срещу Блум: продължението

Както вече ви споменахме преди няколко дни, Джъстин Бийбър и Орландо Блум са във вражда, която се разраства все повече. Не бяхме сигурни дали слуховете за това как Орландо се опитва да удари Бийбър са верни, но се появи видео, което потвърждава версията на очевидците.

Изглежда, че "оръжието“, което си е избрал Джъстин, са социалните медии. 20-годишният поп певец продължава да налива масло в огъня - първо, качвайки снимка на бившата съпруга на Орландо, Миранда Кер, минути след скандала, а сега (може би след като видя каква огромна подкрепа получава актьорът), реши да стане още по-директен, като качи в профила си в Instagram снимка, на която се вижда как Орландо Блум плаче по време на премиерата на "Ромео и Жулиета“, състояла се миналата година.

Изглежда, че г-н Блум няма нужда да отвръща по какъвто и да било начин, защото получи подкрепа и одобрение от… е, от почти всички хора, било то знаменитости, или не, които са запознати със скандала! Дори се появи петиция, адресирана до Барак Обама, с искане датата 29 юли (денят, в който Орландо се опита да удари Джъстин) да се обяви за Ден на Орландо Блум. До момента петицията е подписана от повече от 2500 души.

Според очевидците, станали свидетели на скандала в Ибиса, когато Джъстин напуснал ресторанта, хората започнали да ръкопляскат.

Сред звездите, които застанаха на страната на Орландо Блум, са Алиса Милано, Джошуа Малина, Кандис Акола, Дрейк Бел, Джеймс Франко, Леонардо Ди Каприо. Хората, които подкрепят Бийбър, са, естествено, феновете му, които са известни с това, че са доста агресивни и може би прекалено отбранителни, когато става въпрос за идола им. Сред звездите от отбор Бийбър може да се посочи Линдзи Лоън, която се опитала да го успокои непосредствено след скандала, но била игнорирана.

Интересна е позицията на Миранда Кер, която според мнозина е причина за свадата. Засега тя не е дала официално изявление, но според източници е потресена от случката и се стреми да не взима отношение по въпроса.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама