Бионсе дари 6 млн. долара за медиците в САЩ


Бионсе дари 6 млн. долара за медиците в САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе дари 6 милиона долара за подкрепа на психичното здраве на медици, борещи се на първа линия с COVID-19, съобщи "Контактмюзик".

Певицата се присъедини към основателя на Twitter Джак Дорси, за да дари огромната сума на онези организации, подкрепящи хората, грижещи се за здравето на нацията в разгара на пандемията от коронавирус в САЩ.

Изявление на нейния уебсайт гласи: "BeGOOD отчита огромната тежест за психичното и личното здраве, оказвана върху здравните работници по време на пандемията от COVID-19. В нашите големи градове афро-американците имат непропорционално голям брой работници в тези незаменими професии и те ще се нуждаят от психична подкрепа и грижа, включително тестване и медицински услуги, хранителни добавки и доставки на храна, по време и след кризата. BeGOOD си партнира с #startsmall на Джак Дорси, за да осигури 6 милиона долара финансиране на организации, предоставящи помощ за психичното здраве, чрез ключово национално партньорство със здравните власти. Инициативата си партнира и с Националния алианс за психични заболявания (NAMI), за да предложи местна подкрепа в Хюстън, Ню Йорк, Ню Орлиънс и Детройт".

38-годишната певица наскоро благодари на "истинските герои", които "правят най-истинската жертва, за да бъдем всички в безопасност и здрави".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама