Бионсе и Джей Зи отпразнуваха годишнината си в Куба


Бионсе и Джей Зи отпразнуваха годишнината си в Куба

Една от най-известните и богати двойки – Бионсе и Джей Зи, отпразнуваха петата годишнина от сватбата си на 4 април в Хавана, Куба.

Звездната американска двойка посети Старата Хавана, която е обявена за част от световното културно наследство от ЮНЕСКО. Навсякъде по улиците двамата бяха следвани от тълпи кубинци, стремящи се да се докоснат до идолите си. След като посетиха катедралата, Бионсе и Джей Зи обядваха в ресторант наблизо. Привечер певицата отиде да гледа изпълнението на детска театрална трупа.

В сряда за вечеря американските звезди се отдадоха на кулинарните удоволствия на "Ла Гуардиа", един от най-скъпите и престижни ресторанти в Хавана.

Освен с прекрасна екскурзия до екзотичната Куба, певицата може да се похвали и с нов сингъл - "Grown Woman", част от рекламната кампания на Pepsi.

Видеото, кръстено "Mirrors", ни представя някои от най-емблематичните образи на Бионсе в кариерата й – включително "Bootylicious", "Sasha Fierce" и "Crazy in Love".

Вдъхновена от движенията на собствените си огледални отражения от миналото, тя създава новата визия за бъдещето.
"Mirrors" проследява различните етапи в музикалната кариера на певицата, помогнали да се превърне в жената, която е СЕГА, за да разкаже историята на “Grown Woman".

"Много се забавлявах, докато правихме рекламата. Трябваше да „съживя” някои от любимите си образи от миналото. От години не бях виждала голяма част от костюмите и срещата ми с тях беше наистина емоционална. Гордея се с всички тези моменти, защото те ми помогнаха да се развия в артиста, който съм днес" – казва Бионсе.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама