Бионсе иска дует с Адел, тя се дърпа


Бионсе иска дует с Адел, тя се дърпа
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе ухажва Адел за дует от миналата година, но изпълнителката на хита "Hello” категорично отказва сътрудничество с поп дивата.

Британката жъне огромни успехи с последната си песен, а на 15 ноември ще представи и новия си албум "25". Много нейни колеги от музикалната индустрия като Сам Смит и Кейти Пери похвалиха работата й и я поздравиха за успеха.

Според слуховете още от миналата година Бионсе предлагала какви ли не възможности на колежката си, за да се съгласи на обща песен. Тази година убеждаването продължило, но Адел отново отказала.

Песента, която Бионсе иска да изпее в дует с Адел, ще се появи в новия й албум в края на годината. Според близки до двете певици причината за решението на Адел не е вражда между тях, а страхът на британката, че славата ще й навреди. Адел няколко пъти в интервюта е споменавала за това свое опасение.

"Знаете ли от какво се плаша – от славата, от нея искам да избягам, защото смятам, че тя само ще ме ощети. Славата е като отрова, която имам достатъчно в моя организъм. Не ми трябва още”, каза тя.

В скорошно интервю за в. "Сън" изпълнителката разкри, че някои отличия държи в банята си.

Певицата постигна огромния си успех благодарение на нейния дебютен албум "19” през 2008 г. и последвалия "21” през 2011 г. Нейната колекция включва награди "Грами”, "Брит”, "Оскар" за песента "Skyfall”, станала саундтрак на едноименния филм за Джеймс Бонд и редица други по-малки отличия.

Наградата на Академията държи в спалнята си, а всички останали украсяват банята й.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама