Бионсе иска отново да стане мама


Бионсе иска отново да стане мама

Бионсе и Джей Зи ще започнат опити за второ бебе.

Двойката, която вече има едно дете – 2-годишната Блу Айви, иска да увеличи семейството си. Бионсе планира през пролетта вече да е бременна.

"Ако всичко върви добре, ще започнат опитите за бебе преди Коледа. Тя иска да бъде бременна преди пролетта", твърди източник на списание "ОК!".

Новините идват скоро след като се появиха слухове, че двамата са на ръба на раздялата след края на турнето им On The Run, което приключи през септември в Париж. Джей Зи и Бионсе обаче опровергаха слуховете като подновиха брачните си обети и дори започнаха да си търсят къща в Париж.

"Всичко това се случи в решителен за тях момент. Подновяването на обетите беше първата стъпка, след това се насочиха към нов град, към нова среда", казва източникът.

Бащата на Бионсе Матю също защити двойката относно слуховете за развод и заяви, че това е само начин да накарат хората да си купуват билети за концертите им.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама