Бионсе показа резултатите от диетата си


Бионсе показа резултатите от диетата си

Вчера Бионсе заинтригува феновете си, като сподели, че има да съобщи грандиозни новини в предаването Good Morning America. Много спекулираха, че това може да е нов албум или бебе, но се оказа, че певицата просто иска да се похвали с ефекта от диетата, която спазва.

В предаването Бионсе промотира 22-дневния си веган режим и книга. Тя обясни, че дълго време й е отнело да намери правилната диета, която да работи за нея, преди да създаде с Марко Борхес 22 Days Nutrition - веган план и доставка по домовете на специални ястия.

През 2013 звездата прие 22-дневно веган предизвикателство заедно със съпруга си Джей Зи и оттогава следва хранителния режим, който видимо се е отразил страхотно на тялото й.

"По природа не съм сред най-слабите жени. Имам извивки, с които се гордея. От тийнейджърка спазвам различни диети. Да намеря нещо, което наистина да работи, да ми помага да поддържам фигурата си беше много трудно“, обясни звездата.

Изпълнителката разкри също, че с веган режима бързо е успяла да отслабне, а също така кожата й е станала по-стегната.

33-годишната певица сподели и няколко снимки в сайта си beyonce.com, на които с гордост демонстрира по-стройната си фигура.

Новината на Бионсе обаче не беше приета положително от всички. Някои я разкритикуваха в социалните мрежи, споделяйки че фактът, че е отслабнала не е грандиозна новина.

"Е… Бионсе ни събуди само, за да ни каже, че е отслабнала?”, написа един потребител в мрежата.

Програмата The 22-Day Revolution, създадена от Марко, е изцяло на растителна основа и обещава да станете веган само за три седмици.

"Психолозите са открили, че са необходими 21 дена, за да създадете или спрете с конкретен навик. Така че, ако започнете да спазвате този здравословен режим в течение на 21 дни, на 22-ия ден той ще стане постоянен“, обясни Борхес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама