Бионсе: Щастието идва от теб самия


Бионсе: Щастието идва от теб самия
Снимка: Getty Images/Guliver

33-годишната певица Бионсе призна, че понякога й е трудно, защото не може да има преживявания като на обикновените хора.

"Преди да стана известна, бях момичето на хълма с китарата в ръце. Просто исках да видя красивата гледка на плажа. Сега, когато съм известна, е много трудно да правя простички, обикновени неща. Най-трудното нещо е да се откажеш. Майка ми винаги ме е учила да бъда силна и да не бъда жертва, никога да не се оправдавам, никога да не позволя някой друг да ме издържа. Сега зная как сама да се издържам. Имам мечти и чувствам сякаш имам силата да ги сбъдна. Когато си известен, никой не гледа на теб като на човек. Ти се превръщаш в собственост на публиката, вече няма нищо истинско", сподели Бионсе.

В кратък филм, озаглавен "Yours and Mine", певицата разказа и за това какво е да си семеен и да има с кого да споделиш живота си.

"Хората си мислят, че губят нещо, когато се оженят, а не трябва да бъде така. Няма нищо по-вълнуващо от това да има свидетел на твоя живот… Всички не могат да бъдат добри във всичко. Ние трябва да зависим един от друг. Когато откриеш човека, на когото се доверяваш и когото обичаш, когото смяташ, че ще те уважава, ще приеме всичките ти недостатъци и ще изкара най-хубавото от теб, това те прави по-силен. Това е най-силното нещо, което може да изпиташ в живота си", каза певицата.

"Щастието идва от теб самия. Никой не може да те направи щастлив. Ти сам се правиш щастлив. Едно нещо е сигурно: Любовта, която изпитвам към музиката, към съпруга си и детето си, е нещо, което е по-голямо от живота", завърши Бионсе.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама