Бившата съпруга на Благо Георгиев: С него не бях щастлива, дори и по празниците


Бившата съпруга на Благо Георгиев: С него не бях щастлива, дори и по празниците
Снимка: Instagram

За много жени, които са се разделили с половинките си, тази Коледа далеч няма да е толкова романтична, колкото я представят по филмите. Всяко правило обаче има изключение и доказателство за това е Полина - бившата съпруга на Благой Георгиев, която е повече от щастлива, че ще посрещне празниците свободна.

Вижте още: Златка Райкова пусна под наем домът на Благо Георгиев

"Тази Коледа и Нова година искам да ми е спокойно и уютно, с Благо не ми беше! Всичко беше с напрежение! Колкото и да се опитвах с украса и всичко останало, просто го нямаше семейния уют!", тази изповед направи Полина пред "България днес".

"Просто с него не бях щастлива, дори и по празниците. Миналата Коледа с Благо си бяхме вкъщи с децата, ходихме на гости и при родителите му за вечеря! Бяхме на вилата и при моята майка! Нова година празнувахме в ресторант Арбат.", сподели още бившата съпруга на Благо.

Красавицата, за която 2023 година беше белязана от развода ѝ с бившия футболист, който бързо намери новата си любов в лицето на Ивана - дъщерята на Ванко 1, е решила да прекара празниците със семейството си.

Вижте още: Съседка нападна Чарли Шийн

"Искам да ми е спокойно и да си почина, защото през последните месеци рядко ми се случва. На Бъдни вечер ще работя до 16.00 часа и след това ще се съберем семейно при майка ми, а Нова година ще прекарам с брат ми и приятелката му", каза още Поли, която в момента е в Австрия с приятелка на предпразнична ваканция за няколко дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама