Бившият мениджър на Аланис Морисет откраднал 5 млн. долара от нея


Бившият мениджър на Аланис Морисет откраднал 5 млн. долара от нея
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият мениджър на Аланис Морисет Джонатан Тод Шварц си призна, че е откраднал от певицата близо 5 млн., за да си отгледа нелегално марихуана.

По думите му в съда той е изтеглил от сметката на певицата, без нейно позволение, 4,8 млн. долара в периода май 2010 - януари 2014 и е вписвал парите в документацията като "лични разходи". Когато е бил разпитан какво е направил със сумата, той е излъгал, че ги е използвал за инвестиране в нелегално отглеждане на канабис.

Морисет обвинява хитреца и в допълнителни финансови загуби на стойност 15 млн. вследствие на кражби и измами.

Шварц е признал и за неправомерното източване на още почти 2 млн. долара от други двама клиенти - известна личност и спортист.

Според "GSO Бизнес Мениджмънт", които са наели Шварц и също са завели дело срещу него, той е поддържал доста разточителен начин на живот. Включително ваканция до Бора Бора за 50 000 долара и плащане на стойност 75 000 в казино.

Според американското законодателство, Шварц може да бъде осъден на 23 години в затвора за престъпленията си. Адвокатите му обаче се надяват да намалят присъдата му на максимум 6 години.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама