Бившият на Златка Райкова: Благой е палячо


Бившият на Златка Райкова: Благой е палячо
Снимка: Facebook

Бившият годеник на Златка Райкова Георги Валентинов коментира връзката на доскорошната си възлюбена с Благой Георгиев. ММА боецът бе заедно с Райкова пет години, като дори бяха и сгодени. След като се разделиха, тя се събра с бившия футболист. 

"Всеки греши, няма безгрешни, аз направих моята грешка, но не съжалявам, аз съм на 25. Не знам Благой да ми я откраднал. Решението го взех аз, но след петгодишна връзка след два месеца тя се хвана с този палячо. Палячо е, защото нямаше честта дори да ми се обади. Това е чисто мъжко отношение. Между тях двамата не се знае кой е жената, това е самата истина", заяви Валентинов пред Нова. 

"По-скоро отвратен, благодарен съм на Господ, че ме отърва, дори на него съм благодарен, че ме отърва от този човек, защото този човек не е за мен. В тези отношения тарикати няма, това може да се случи на всеки. Всеки един мъж трябва да изпита такова разочарование в любовта. Аз се радвам, че се случи рано в живота ми."

"Аз не ги броя за живи, все едно сме от различни планети. Те се показват какво представляват в Big Brother, цяла България им се смее".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама