Бояна Шарлопова скарана с доведената си дъщеря (СНИМКИ)


Бояна Шарлопова скарана с доведената си дъщеря (СНИМКИ)
Снимка: facebook

Покойният Стефан Шарлопов беше наричан българският Доналд Тръмп не само заради бизнес империята, която създаде, но ѝ заради голямото задружно семейство. След кончина му през 2018 очевидно е останал само успешният бизнес, защото семейството за пример се е разделило.

Вижте още: Елен Колева скочи на Вергов: Гилдия Мафия

Историята на Бояна и Стефан е като от типичен романтичен филм. Тя ​е микробиолог в една от фирмите на Шарлопов. Двамата се запознават в неговата лаборатория.

"Срещата ми с него беше съдбоносна. Винаги съм знаела, че това е моят мъж. От пръв поглед бях запленена от него, но и притеснена. Той също ​- говореше много, аз пък мълчах. Сякаш нямаше да се получи, но с всяка следваща среща разбирахме как си допълваме изреченията ​- той го започва, аз го довършвам. Бих го нарекла ​-карма", разказа вдовицата на Шарлопов пред "Марица".

Бояна е майка на четири от петте му деца: Бояна (21 години), Стефани (19 години) и близнаците Георги и Илия. Приживе Стефан не я подготвя да участва в бизнеса му, но ѝ дава най-ценния съвет: В една джентълменска уговорка трябва да има двама джентълмени.

В началото на февруари 2018 Стефан Шарлопов внезапно почина и Бояна трябваше да поеме грижата както за 4-те им деца, така и за семейния бизнес заедно с доведената ѝ дъщеря Ева Шарлопова.

"От една година не сме заедно и с Ева Шарлопова-Гергинова", сподели Бояна пред "Марица".

Най-голямата дъщеря на Стефан Шарлопов от първия му брак е изпълнителен директор на "Шарлопов Груп" още преди Бояна да влезе в бизнеса. След смъртта на Шарлопов двете дами с години управляват империята на българския Доналд Тръмп.

"Вече не сме заедно и това не съм го споменавала пред друга медия. Да, пътищата ни с Ева се разделиха и това стана още миналата година, през февруари - този месец е знаков за семейството! Но аз знам, че винаги когато някой си тръгне от живота ти, друг влиза в него! Когато една врата се затваря, друга се отваря. Въпросът е как ще погледнеш на тези тежки моменти и какво ще научиш от тях", коментира вдовицата на Шарлопов.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама