Брад Пит на среща с Ел Макферсън


Брад Пит на среща с Ел Макферсън
Снимка: Getty Images/Guliver

Ел Макферсън наскоро се раздели със съпруга си Джефри Софър. И според New Idea, 53-годишният супермодел е бил забелязан на среща с Брад Пит в Холивуд.

"Те определено изглеждаха близки, като двойка на интимна среща. Тя често докосваше рамото му. Определено двамата флиртуваха", каза източник пред изданието.

Изглежда, че 53-годишният Брад се е наслаждавал на срещата с Ел. "Той се смееше на всичко, което тя кажеше. Бяха доста близо един до друг."

Двамата за първи път се срещат на снимачната площадка на сериала "Приятели" през 1999, докато Брад все още е женен за Дженифър Анистън. 

Слуховете, че актьорът и Макферсън са повече от приятели идват след новината, че Ел се е разделила със съпруга си Джефри.

Тя и синовете й Арпад, 19, и Аурелиус, 14, от връзката й с френския финансист Арпад Бюсон са се изнесли от имението в Маями, където живееха заедно с 44-годишния Софър.

Брад Пит също е свободен в момента, след като през септември 2016 Анджелина Джоли подаде молба за развод. В момента двамата са затоплили отношенията си най-вече заради доброто на 6-те си деца.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама