Брад Пит не видя децата си и на рождения си ден


Брад Пит не видя децата си и на рождения си ден
Снимка: Getty Images/Guliver

Брад Пит е прекарал рождения си ден в компанията на свои стари приятели. Актьорът, който стана на 53 години в неделя (18.12.), отбелязал събитието със скромно празненство в компанията на най-близките си авери. Точните думи на източник, близък до звездата са, че Пит е прекарал празничната вечер в компанията на „няколко близки, стари приятели“.

 „Той не искаше да празнува рождения си ден навън в модерни ресторанти“, допълва източникът пред Hollywoodlife.com. Според информацията той не се е видял с децата си за празника. Актьорът получи право на срещи с тях след след споразумение, съпътстващо развода на Джоли и Пит. За съжаление, Брад не се срещна с децата си и на Деня на благодарността. Що се отнася до това дали той ще успее да ги видя на Коледа? "Брад се надява да види децата за Коледа в някакъв момент, който не е определен," споделя пък източник на Us Weekly.

"Брад се опитва да бъде положителен, да гледа напред. „Основният му фокус в момента е работата върху себе си и работа по подновяването на връзката с децата си“, казва още източникът. Actualno припомня, че по-рано бяха разпространени слухове, че големите синове на Брат Пит не искат да се срещат с него, дори по време на вижданията, които са законово отредени на актьора.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама