Брад Пит проговори: Аз съм виновен за развода, пиех много


Брад Пит проговори: Аз съм виновен за развода, пиех много
Снимка: Getty Images/Guliver

Изглежда, че Брад Пит обвинява себе си за събитията, които доведоха до развода му с Анджелина Джоли в първото си интервю след раздялата.

53-годишният актьор говори в майския брой на сп. GQ за всичко - от детството си до проблемите с наркотиците и алкохола и терапията, която посещава в момента.

Брад признава, че получава психическа помощ, след като Джоли подаде молба за развод през септември 2016, но споделя, че пътят, водещ към нейното решение, е бил повлиян основно от него.

"Често казвам грешното нещо на неправилното място и в неточното време... Опитвам се да стана по-добър. Наистина се старая. Започнах терапия и я обичам. Трябваше да премина през 2 терапевта, за да срещна правилния."

В интервюто Пит също споделя как се справя със самотата, след като Анджелина и 6-те им деца го напуснаха.

"Събуждам се всяка сутрин и паля огън. Когато си лягам, правя същото, просто защото ме кара да се чувствам по-добре. Сякаш има живот в тази къща", обясни актьорът.

Макар че Пит отрече скорошното му поведение да е в резултат от криза на средната възраст, той признава, че е разчитал на алкохола и наркотиците в ранните си години.

"Не мога да си спомня и ден, откакто завърших университета, в който не съм пил или взимал наркотици. Спрях всичко, освен пиенето, когато станах семеен. Но дори през последната година не се борех с това. Пиех прекалено много и това се превърна в сериозен проблем", казва Пит.

Отскоро той е заменил алкохола със сок от червена боровинка и газирана вода, щегувайки се, че сега има "най-чистия уринарен тракт" в Лос Анджелис.

Брад споменава Анджелина единствено веднъж в цялото интервю, но говори как неговата роля на баща се е променила, откакто децата им не са при него през цялото време.

"Децата са толкова деликатни. Те попиват всичко. Имат нужда някой да им държи ръката и да им обяснява всичко. Трябва някой да ги изслушва. Когато работя много, не слушам. Искам да бъда по-добър от това заради тях. Трябва да им покажа, че мога да го направя. Не бях най-добрият баща, но искам, да променя това."

За щастие, с Анджелина се споразумяха Брад да вижда децата по-често, но той признава, че е почувствал развода като "смърт".

"'Ако обичаш някого, освободи го.' Вече знам какво означава това, тъй като го чувствам. Това е да обичаш, без да изпитваш чувство за собственост, да не очакваш нищо в замяна", каза звездата пред изданието.

Интервюто е придружено от фотосесия, на която Брад изглежда доста измъчен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама